Szeszkó

A kollégiumban 2010 óta minden év október végén (november elején) megrendezett játékos hagyományőrző vetélkedő, melyben kis baráti társaságok versenyeznek egymás ellen legalább 10, maximum 15 fő részvételével. A vetélkedő helyszíne a kollégium mélygarázsa, ahol az esemény teljes időtartama alatt fergeteges hangulat szokott uralkodni. Ez egy egész délutános program, amely kiváló kikapcsolódást nyújt a sok tanulásban megfáradt hallgatóknak. A versenyszámok során különböző alkohol tartalmú nedűk elfogyasztására is esély van (néha elég extrém körülmények között).
A program általában a csapatok bevonulásával kezdődik, majd a csapatvideók levetítése után indul az igazi vetélkedő. Ugyanakkor amelyik csapat szép eredményt szeretne elérni, nem elég csupán ezen a napon odatennie magát. Már az elő-feladatok során is sok-sok kihívással kell szembenézniük.
A 2014-es Szeszkón egy új előfeladat került bevezetésre “Sörmérés” néven. Ennek lényege, hogy a versenyző minél gyorsabban elfogyasszon fél liter sört. Az időeredmények alapján a TOP 10-ben végzett személyek a rendezvény napján felállították az első hivatalos Szeszkó Dream Team időt. Eme remek 10 személynek 38,4 mp alatt sikerült együttesen elfogyasztani 10 korsó sört. A mérce megvan, a következőkben reméljük ez az idő tovább fog javulni.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.