Disznótor

Minden tanévben februárban megrendezésre kerül a kollégiumi disznótor. (Általában a regisztrációs hét végén szombaton.) Körülbelül reggel 8 órai kezdéssel elindul a sertés feldolgozása. Majd folyamatosan haladva készülnek a tipikus disznótoros ételek. Úgy mint az orja leves, pecsenye, toros káposzta… Na és persze a disznótor fontos kelléke a jó pálinka sem maradhat ki a napi repertoárból!
Az egész napos program alatt a résztvevőknek a felhőtlen hangulat garantált. Részvétel ajánlott mindenkinek. Higgyétek el nem éri meg kihagyni!

Általában előtte este szoktunk tartani egy Disznótor alapozást (csak hogy másnap reggel jól essen a korai ébresztő). További infókkal a későbbiekben jelentkezünk!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.