VI. Szeszkó

Sziasztok!

2015. november 10-én megrendezésre került kollégiumunk hagyományos őszi csapatversenye, a Szeszkó, immáron már hatodik alkalommal. A vetélkedőre ebben az évben tíz csapat nevezet, akik két héttel az esemény előtt megkapták az előfeladatokat, ami alapján ötletelniük kellet, a csapatvideón, a zászlón, a bevonuláson, illetve, hogy hogyan gyűjtik be a minél több söralátétet és vendéglátó egység pecsétjét.
Kedden 13 órakor kezdetét vette a várva várt Szeszkó, ahol a csapatok elhelyezték az italukat az oltáron, illetve egy bevonulás keretein belül bemutatták zászlóikat.

oltár

A folytatásban már verseny feladatok során mérhették össze az erejüket a csapatok, sörváltó, gépészváltó, borbong, stb. Majd elérkezett a kiküldetés, ahol idén egy hajóskapitányt vagy elsőtisztet kellett hozniuk a Szeszkóra, miközben gesztenyét szedtek Budapest utcáin. Meglepetésünkre hoztak is a csapatok hajóskapitányt, volt akit éppen kikötés közben kaptak el, majd beszéltek rá egy kis kitérőre, valamint egy kedves ismerőst is elhoztak nekünk.
A vetélkedő esti része meghozta az utolsó nagy hajrát, a csapatok úgy kanalazták a sört, mintha soha nem ettek volna ilyen finomat. :)

IMG_3389

A vetélkedő zárásaként volt egy fantasztikus külön számunk, valamint az után következett az elmaradhatatlan limbó, ahol már csapatszíneket félretéve limbózott együtt játékos, tanár és szervező.

A 2015-ös Szeszkóról a képes beszámolót megtekinthetitek a Galériában.
Hamarosan egy videó összeállítást is megtekinthettek. 😉

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.